Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Agyasok

Masodik resz

Csill · 11 hónapja
Letelt a koltozes es ingaznom kellett a suliba amit nagyon utaltam foleg mert busszal kellett kozlekednem es a busz tele volt “csorbakal”.El kell meselnem nektek nallunk az a szokas,hogy kialtjak az uton,hogy van elado olcso so,koso.Amikkor ezt kialtottak en kiabaltam vissza,hogy “csorbaknak” valo so ,ezen szorakoztam unalmamban.
Visszaterve az utazasokra nagyon nem szerettem a kozlekedest mindenki vegig nezett rajtam es azt kerdeztek ez kicsoda?
 Gondoltam magamba nem baj,hogy en mindent hallok.Nem tudtam ki melle ulhetek es ki melle nem,mindenkinek meg volt az ismeretsege en kivulallo voltam es ez nagy hatassal volt az erzeseimre azt hittem konnyu lesz beilleszkedni de nem ugy volt sot 3 evig ki sem mentem a kapun csak reggel a buszhoz amivel a varosba mehettem mivel szo se lehetett arrol,hogy falun jarjak iskolaba.Amikkor 14 eves lettem elkezdtem jarni az uzletbe ami jelzem 3 haznyira van tollem es megtortent az ami megvaltoztatott engem es a velemenyemet is a falusi emberekrol.Akkoriban nagyon meno dolog volt a BMX (bringa) es persze nekem is szuksegem volt egy bringara.
Neha lattam ahogy egy bringas elsuhan a kapu elott de nem figyeltem fel ameddig meglattam az uzlettel szemben levo kapun kijonni es nem is tudom,honnan kezdjem csak neztem a fiatal arcot a barna hajat es az izmos testalkatot,ami persze eszre se vett engem.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Csill
Sziasztok ez a blog eletem kis torteneteit fogja tartalmazni es remelem jokat fogtok majd nevetni. Romaniaban elek es 21 eves vagyok a tobbit majd meg tudjatok a blogombol.